OBS det er KUN mulig å TESTE ved å velge MEDLEMSUTSTILLING. Påmelding til utstilling må fremdeles gjøres via www.katteutstilling.com frem til annen beskjed blir gitt.

Oppskrift på å melde på utstilling finner du ved å trykke på denne teksten.

Nå skal du ha kommet så langt at du ser alle katter du eier i listen din. Oppdrettere ser i tillegg alle sine kull

Det er tid for å teste utstillingsmodulen

Vi har laget en testutstilling, som du kan melde på katter til. Utstillingen heter Medlemsutstilling.

Velg Katter i menyen, og deretter en eller annen katt på kattelisten din. Velg gjerne en som har vært på noen utstillinger allerede. Du får opp en ny meny, og siden du er på ser slik ut:

Finn menyknappen for Påmeldinger. Her vil du etter hvert se hvilke utstillinger du har meldt på til. Akkurat nå står det ingenting der.

Det er også en menyknapp for Utstillingsresultater. Klikk på den, og hvis du valgte en katt som har vært på utstilling, ser du her kattens registrerte titler og når de ble oppnådd. Enkelt-cert kommer ikke frem her.

Nå skal du melde på utstillingen

Gå til Utstillinger i den lys grå menyen. Der ser du kommende utstillinger og tidligere utstillinger. Under kommende utstillinger finner du testutstillingen vår, som heter MedlemsutstillingVelg den ved å klikke på navnet under Utstillinger Du får da opp en oversikt med mye av det som vi i dag ser på en utstillingsinnbydelse.

Legg merke til at det står bare en dato for når utstillingen skal holdes. Det er nå en påmelding for lørdag og en påmelding for søndag.

Helt nederst på siden (du må kanskje scrolle nedover) finner du knappen (den er blå) Meld på en katt

Du får opp denne siden. Navnet ditt står allerede der, med adresse under. Du ser et hvitt felt ut for Katt. Klikke på det feltet, og listen over dine katter kommer opp. Velg en av kattene ved å klikke på den i listen. Vips, så kommer kattens «personalia» opp, og utstillingsklasse kommer automatisk.

Utstillingsklasse kommer ut fra det programmet vet om kattens utstillingsresultater. Det er ikke sikkert det stemmer, hvis katten for eksempel har fått et cert i utlandet, og det ikke er registrert i programmet enda. Det er derfor viktig at du sjekker at klassen er riktig og retter den manuelt hvis det er feil.

Nå forstår du hvorfor det har vært så viktig å rydde i kattelisten og at kattene har riktig eier. Du får ikke meldt på katten, hvis du ikke er registrert som eier i programmet.

Under der kan du hake av for eget bur, hvis du skal bruke det.

Feltet som kalles Produkter inneholder påmeldingsavgiftene for den utstillingen. Her må du velge riktig avgift.

Helt nederst er et felt for meldinger til arrangørklubben.

Til slutt må du hake av for at du aksepterer NRR/FIFes regler, og så kan du lagre. Når du har lagret, får du opp et nytt bilde. Helt nederst der står det Bekreft med rødt, og det er en knapp som heter Gå til bekreft registrering. Klikk på den og du kommer til en ny side med en knapp som heter Bekreft påmelding. Klikk på den. Katten er nå påmeldt ????

Du skal IKKE melde på avl og oppdrett – det regnes automatisk ut i programmet.

Kull skal meldes på ved å bruke navnet på en av kattungene i kullet og så velge klase 18 Kull. Dette er en foreløpig løsning, som vi tester ut.

Skal du melde på katten både lørdag og søndag, må du gå tilbake og velge søndagsutstillingen og gjenta påmeldingen. Denne testutstillingen vår har bare en dag, men når vi starter med riktige utstillinger, må du huske på det.

Meld på så mange du vil, bytt klasse, slett påmeldingene, meld på igjen – kort sagt gjør deg kjent med påmeldingsrutinen, så går det problemfritt når vi starter for alvor ????

Hvis du får eposter i forbindelse med påmeldingen, gi beskjed til support@nrr.no gjerne med kopi av mailen. Vi har enda ikke full oversikt over hva som blir sendt ut av automatiske eposter.